Cleantech Connect

Cleantech Connect

FIND NYE MULIGHEDER INDENFOR MILJØTEKNOLOGI

Cleantech Connect er et online økosystem hvor danske virksomheder gratis kan få adgang til konkrete muligheder i Danmark og på internationale markeder!

Find relevante muligheder for din virksomhed

For at blive en del af det online økosystem skal du oprette din profil. Det er gratis og tager højst 2 minutter. Herefter kan du se mulighederne på platformen ved at vælge ”Opportunities” i menuen øverst i venstre hjørne. Her finder du blandt andet muligheder inden for:

  • Affald & Ressourcer
  • Vand
  • Klimatilpasning
  • Natur
  • Luft

Under ”Opportunities” kan du nemt søge efter muligheder inden for netop det faglige område du er interesseret i, ved at vælge de relevante kategorier i topmenuen.

Bliv en del af et online økosystem og kom i kontakt med danske og internationale virksomheder, organisationer og eksperter

Ved at følge og joine relevante opportunities bliver du en del af et online økosystem med ligesindede virksomheder, organisationer og eksperter. Du kan desuden række direkte ud til relevante aktører gennem chatten.  

Derudover kan du skabe synlighed for din virksomhed ved at oprette en virksomhedsprofil her. På den måde bliver det nemmere for andre aktører i økosystemet at komme i kontakt med din virksomhed.

Med Cleantech Connect bliver du en del af et evigt voksende økosystem for innovativ miljøteknologi!

Gå til platform

Kontakt

Yasna Ilhe Wiboltt
Projektassistent
+45 9193 3757 YIW@cleancluster.dk