Delegation til Kina

Delegation til Kina

Sammen med Innovation Center Denmark (ICDK) og Tuspark giver vi muligheden for danske virksomheder, der arbejder indenfor genanvendelse af affald på en 5 dages delegations tur til Yangtze delta regionen for at øge ens potentialer på det kinesiske marked. 

Vi har sat et program samen, der skal give danske virksomheder de bedste forudsætninger til succes på det kinesiske marked. 

Deltag i delegationsturen, som består af matchmaking, besøg hos virksomheder, udvidelse af kinesiske kontakter og meget mere.

 

Hvad får jeg ud af turen?

  • 5 dages skræddersyet program i Kina med andre relevante virksomheder og personer.
  • 1 års forpligtelse fra Tuspark til at bistå og støtte yderligere engagement med kinesiske interessenter efter programmet.

Hvorfor deltage

Som deltagende virksomhed får du:

  • værdifuld indsigt gennem en workshop, der dækker de vigtigste emner, når det handler om at komme ind på det kinesiske marked.
  • Skabt forbindelser med store affaldshåndteringsvirksomheder, partnere og interessenter i Kina, som alle har en stor interesse for dansk teknologi.
  • Større forståelse for kinesisk kultur og industriel økosystem indenfor affaldshåndtering.
  • Viden omkring venture capital muligheder i Kina og mulige investorer.
  • Forståelse for de muligheder og potentiale forretning i Kina kan give. 

Praktisk information

Programmet for de 5 dage er gratis, men virksomheder skal selv betale og arrangere fly, overnatning og forplejning. En del af rejseudgifterne kan blive dækket af CLEAN.

 

Vil du vide mere?

Deltag i et webinar d. 29 august og hør mere omkring turen, mulighederne på markedet og hvordan man bedst kommer i gang med IPR når man indtræder på det kinesiske marked.

 

Delegationen er gjort muligt takket være:

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Information

Dato:
23. - 27. oktober
Lokation:
Shanghai, Nanjing i Kina
Deadline for tilmelding: 22. oktober 2023

Kontakt