Funding Navigator – MUDP Pilot

Funding Navigator - MUDP Pilot

Mange virksomheder og iværksættere har den gode ide inden for miljø og miljøteknologi, men mangler finansiel støtte eller tilskud. Der kan MUDP hjælpe, men et støttetilsagn kræver meget mere end blot en god ide. MUDP-evaluatorerne skal overbevises om ideens eller teknologiens styrke og innovationsgrad, hvordan opgaven skal løftes, ens forretningsstrategi og samtidig sikre, at alle formelle krav er opfyldt.

Det er mange bolde på en gang, men gennem Funding Navigator – MUDP Pilot, hjælper vi dig med at lande den gode ansøgning. Sammen med 1st Mile kan du komme på dette 1-dagskursus i Odense om, hvordan en ansøgning skrives, og hvordan du fremhæver dine ideers værdiskabelse i ansøgningen, så du er klædt godt på til at søge midlerne i puljen.

På kurset vil du blandt andet høre om:

  • MUDP-programmet generelt
  • De afgørende faktorer for at få tilsagn
  • Tips, ideer og staldtips – hvornår skal du have travlt med hvad?
  • Dos og don’ts – hvad du skal skrive og ikke skrive

Gennem gruppeøvelser, præsentationer og arbejde med værdiskabelsen i ens ide, bliver du og din virksomhed efter kurset klar til at sende en skarp, velformuleret ansøgning i luften til relevante puljer, herunder MUDP, og forøge chancerne for tilsagn fra MUDP-evaluatorerne.

OBS Tilmeldingsfrist tirsdag d. 19. april 2022, kl. 12.00 

Der er plads til 15 deltagere på kurset. Kommer der flere tilmeldte, udvælger vi dem med den bedste motivationsbeskrivelse. 

Du vil få svar kort efter ansøgningsfristen.

Om MUDP

MUDP (Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram) giver støtte til projekter inden for rent vand og ren luft, cirkulær økonomi, miljøfarlige stoffer og bedre kemi, samt vild natur, biodiversitet og klima. Projekterne skal bidrage til en grønnere verden gennem nye, innovative ideer. Alle kan søge om midler fra puljen.  Læs mere om puljen her.

Kurset gennemføres af konsulenthuset 1st Mile

Information

Dato:
26. april kl. 10:00 - 16:00
Lokation:
Munkebjergsvænget 1, 2.tv., 5230 Odense M

Kontakt