Industriens Dag 2021

Industriens Dag 2021

Onsdag den 3. november løber Industriens Dag af stablen i Messe C i Fredericia. 

Mød CLEAN på vores stand og deltag i spændende oplæg om tidens globale industritrends og morgendagens krav til industrien. Du kan møde andre industrivirksomheder, som deler deres erfaringer og komme i dialog med en masse aktører, der kan understøtte vækst, udvikling og omstilling i din virksomhed.

Industriens Dag bliver kickstartet af Tue Mantoni, bestyrelsesformand, forfatter og tidligere direktør for blandt Triumph Motorcycles og Bang&Olufsen. Der er besøg af Lars Sandal Sørensen, Claus Jensen, Connie Hedegaard, Mads Thimmer, Thomas Hofman-Bang, og en række spændende profiler fra virksomheder som Linak, Velux, Danfoss , PlusPack m.fl.  

I de tre temaspor, kan du blive klogere på ny teknologi og robotter i produktionen, og du kan høre, hvordan andre virksomheder arbejder med grøn omstilling, og digitalisering eller blive inspireret til, hvordan du sikrer dig viden og kompetencer til at stå stærkt i en fremtid, hvor omstilling er nøgleordet.

Om eftermiddagen kan du skræddersy dit eget program om eftermiddagen, der byder på en masse mindre og korte inspirationsaktiviteter. Kort sagt: Der er noget for enhver virksomhedsleder til Industriens Dag.

www.industriensdag.dk

Information

Dato:
3. november kl. 09:00 - 16:00
Lokation:
Messe C Konferencecenter – Fredericia

Kontakt

Jonas Junge Andersen
Senior projektleder
+45 2383 9046 JJA@cleancluster.dk