Innovationsfestival

Innovationsfestival

Kom og deltag i Green Tech Centerets innovationsfestival i DANDY Business Park, hvor temaet i år er: ’Innovation i øjenhøjde for bæredygtig vækst’.

Gennem oplæg i forskellige telte med fokus på Green Tech, Vand, Fødevarer, AI/Digitalisering og fremtidens bære­dygtige løsninger inviterer Green Tech Centeret til en dag fyldt med oplæg, debatter, foredrag og udstillinger.

Uanset om du er iværksætter, etableret virksomhed, forsker, underviser, studerende eller bare er nysgerrig på ny viden, er du sikker på at få ny viden med hjem.

Til festivallen, vil CLEAN faciliterer en masse oplæg i festivallens vandtelt. 

Vandteltets program: 

kl. 10.30 – Danmarks nye vandeventyr og støttemuligheder fra CLEAN v. Thomas Mikkelsen og Lotte Lindgaard Andersen, CLEAN 

kl. 11.00 – Genanvendelse af vand v. FlowLoop og Grey Water Solution

kl. 11.30 – Rundvisning blandt nye spændende virksomheds vandteknologier 

kl. 13.00 – Borgernære løsninger til håndtering af regnvand ved ekstrem regn og stormflod v. Klimalancen og Skybrudskompagniet

kl. 13.30 – Rensning af problemstoffer i grundvandet v. Teknologisk Institut og Vandrensning.com

kl. 14.00 – Hvad kan vi gøre med vejenes vand i Vamdrup? v. Peter Bassø Duus og Mads Harder Danielsen, rådgiverfirmaet WSP.


Prisen for at deltage er 250,-  ex. moms. Til gengæld sørges der for mad, og sidst på dagen serveres der et stort kagebord med rig mulighed for netværk.

Find det fulde program her

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Information

Dato:
25. august kl. 09:00 - 16:30
Lokation:
Green Tech Center Vejle, Lysholt Allé 8, 7100 Vejle

Kontakt

Lotte Lindgaard Andersen
Projektchef
+45 2422 9228 LLA@cleancluster.dk