Udstil på IWA konference 2022

Udstil på IWA konference 2022

Bliv udstiller til IWA 2022 – årets største event inden for vand og vandteknologi

Verdens største vandkonference, IWA, International Water Association, afholdes i år i København, og som medlem af CLEAN har du muligheden for at blive en del af miljøklyngens område!

IWA-konferencen er et globalt event for hele vandsektoren, hvor økosystemet mødes. Både virksomheder og beslutningstagere. Konferencen har over 10.000 deltagere fra hele verdenen, hvor temaet i år er: ”Water for Smart Liveable Cities”.

Du får en unik mulighed for at vise dine innovative løsninger frem for verdens førende aktører og virksomheder på CLEANs stand. Samtidig får du mulighed for at møde og networke med kunder, forsyninger, kommuner og internationale samarbejdspartnere, der kan gavne din virksomhed. Alt sammen ganske gratis gennem klyngen!

Pitch din virksomhed, mød internationale vandkollegaer og skab synlighed for dig og dine løsninger på en unik international scene!

Et medlemskab i CLEAN er også gratis for startups, og prisen for små og mellemstore virksomheder er ganske lave – så skynd dig at melde dig ind, hvis du ikke er medlem af Danmarks miljøklynge.

 

Tid og sted:

D. 11.-15. september 2022 i Bella Centeret, København

Læs mere om eventet på https://iwa-network.org/ 

 

Skal du vise din løsning frem?
For at vise de sejeste miljøløsninger frem på IWA og for verdenen, kigger vi alle tilmeldte igennem og udvælger ca. 20 virksomheder, som får tildelt en stand.


Tilmeldingsfrist er d. 7. juni 2022 kl. 12.00

Senest d. 1. juli får du svar på, om du er blandt de udvalgte.

I ansøgningen kan du i kommentarfeltet skrive, om du også tænker at deltage på TechBBQ. Så vil vi prøve at fordele udstillerne, så du og din virksomhed kan deltage på begge events. Ønsker du at deltage på TechBBQ, skal du sende en separat ansøgning. Den kan du finde her.


CLEANs aktiviteter på IWA 2022 er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsministeriet. 


Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Information

Dato:
11. - 15. september
Lokation:
Bella Centeret, København

Kontakt

Kasper Gregersen
Kommunikationsmedarbejder
+45 5078 5968 KGG@cleancluster.dk