IoT brugergruppe

IoT brugergruppe

Har du fået øje på potentialerne i IoT (Internet of Things)? Eller er du i tvivl om, hvilken IoT løsning du kan bruge til dine løsninger og produkter, så din virksomhed står stærkere? Så er denne IoT brugergruppe helt sikkert noget for dig!


Nordic IoT Centre, Alexandra Instituttet, FORCE og CLEAN inviterer til en ny brugergruppe, hvor vi skal udveksle erfaringer og opbygge viden om anvendelsen af IoT i klima- og miljøstyring. Og vi vil rigtig gerne have dig med!

Hvorfor skal jeg være med? 

Ved at deltage i brugergruppen får du et fagligt IoT-forum, hvor du kan udveksle erfaringer med personer og organisationer i samme situation som dig. Du vil samtidig få viden fra landets dygtigste eksperter inden for området, som vil give dig inspiration til, hvordan du kan styrke din virksomhed. I fællesskab vil vi arbejde på at rydde fælles barrierer for anvendelsen af IoT og dermed øge fordelene ved og anvendelsen af IoT til natur-, miljø- og klimastyring.

Hvad er på programmet? 

Brugergruppens temaer aftales i fællesskab med deltagerne. Sammen finder vi de emner, som der er brug for at dykke ned i, blive inspireret af og blive klogere på. Det kunne f.eks. være: hvordan IoT kan anvendes til at håndtere regnvand, hvordan IoT kan drive en forretningsmodel, eller hvordan man kan bruge IoT-økosystemet til at udvikle IoT-løsninger på jeres problemer. 

Hvor tit kan jeg deltage

I løbet af 2023 vil der blive afholdt ca. 6 møder fordelt på året. Møderne vil være online og/eller fysiske. Derudover får du adgang til en digital platform med viden om IoT, hvor du har mulighed for at dele viden med de øvrige i gruppen.

Du finder dato og tilmelding til næste møde i højre side. Næste møde er den 18. april og vil have fokus på datastandarder, mulighederne for at dele data ved hjælp af fremtidens dataspaces og ikke mindst, hvordan du succesfuldt skaber forandring ved at kommunikere dine data.

Hvem står bag brugergruppen

Alexandra Instituttet er en videninstitution, der er førende inden for udviklingen af digitale løsninger. Alexandra Instituttet arbejder bl.a. for at udbrede ny viden om, hvordan digitalisering kan skabe forandring og understøtte den grønne omstilling.

Nordic IoT Centre arbejder på at fremme brugen af IoT i norden og har siden 2007 oparbejdet viden og ekspertise inden for udviklingen af nye IoT-løsninger. Nordic IoT Centre er et samarbejde mellem FORCE Technology og Alexandra Instituttet.

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Information

Dato:
18. april kl. 09:00 - 12:00
Lokation:
Webinar – få link via tilmelding

Kontakt