IWA – International Water Association Konference 2022

IWA - International Water Association Konference 2022

Verdens største vandkonference, International Water Association, afholdes i år i København, og du kan deltage og få muligheden for at møde alle inden for vandsektoren!


IWA-konferencen er et globalt event for hele vandsektoren, hvor økosystemet mødes. Flere end 10.000 deltagere fra hele verdenen forventes at ankomme under temaet: ”Water for Smart Liveable Cities”. I løbet af dagene vil beslutningstagere, ledere, forskere, virksomheder og vandinteresserede fra ind- og udland mødes med fokus på at skabe bæredygtige vandløsninger for fremtiden


Du får en unik mulighed for at møde og networke med kunder, forsyninger, kommuner og internationale samarbejdspartnere, der kan gavne din virksomhed. CLEAN har en stand til IWA, hvor 22 af klyngens medlemmer vil vise deres løsninger frem, som du også kan møde 


Program
IWA er delt op i en konferencedel og en udstillingsdel. Udstillingsdellen er gratis at deltage i, og her finder du CLEANs stand som del af den danske pavillon, hvor konferencedel koster. Her får du dog den nyeste viden, workshops og debatter med førende forskere, organisationer og beslutningstagere.

I løbet af ugen vil der være en masse aktiviteter på CLEANs stand, hvor du kan møde universiteter, medlemmer og internationale samarbejdspartnere.

Læs mere om IWA her

Information

Dato:
11. - 15. september
Lokation:
Bella Centeret, København

Kontakt

Kasper Gregersen
Kommunikationsmedarbejder
+45 5078 5968 KGG@cleancluster.dk