NET ZERO pathways 2023

NET ZERO pathways 2023

Torsdag d. 30. marts 2023 åbnes dørene endnu en gang til NET ZERO pathways i Aalborg Kongres & Kultur Center – Konferencen, der stiller skarpt på hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd.

Bag eventet står Aalborg Kongres & Kultur Center, Green Hub Denmark og flere af Danmarks grønne erhvervsklynger: DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Food & Bio Cluster, CLEAN og WE BUILD DENMARK. Alle med et ønske om at vise mulighederne for tværgående samarbejder og forretningsmodeller i forbindelse med den grønne omstilling, der bidrager til at nå den danske målsætning om 70 % CO2-reduktion i 2030.

Kom og vær med til at sætte fokus på hvordan vi sammen kan være fælles om forandring og finde vejen til de grønne løsninger. Udvid dit netværk, og øg dit firmas konkurrenceevne ved at blive klogere på alt fra energicertificeret software, producentansvar for emballage, Power-to-X, fremtidens digitalisering, databaseret energistyring og meget mere.

Se program her.

Køb billet:

Billetpris for deltagelse i konference og udstilling inkl. forplejning:

Kr. 600,- excl. moms for medlemmer af en af de medarrangerende klynger (CLEAN, DigitalLead, Energy Cluster Denmark, Food & Bio Cluster, WE BUILD DENMARK)

Kr. 1.350,- excl. moms hvis din virksomhed ikke er medlem af en af ovenstående klynger.

Ved tilmelding inden 15. januar 2023 opnås Early Bird pris på 1.200,- kr. excl. moms.

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Information

Dato:
30. marts kl. 08:00 - 16:30
Lokation:
Aalborg Kongres & Kultur Center, Europaplads 4, 9000 Aalborg

Kontakt

Maiken Lund Bekke
Eventmanager
+45 2883 1027 MLB@cleancluster.dk