Øresund Match på LOOP

Øresund Match på LOOP

Vi inviterer dig til frokostmøde under LOOP, hvor du kan høre mere om, hvordan din virksomhed kan skabe værdifulde resultater gennem et vidensamarbejde. Gennem Øresund Match får du adgang til videninstitutionernes ekspertise, som kan finde en konkret løsning på din virksomheds udfordringer!

Til mødet kan du snakke med både DTU, CBS, CPH Business samt andre virksomheder, der er på udkig efter nye samarbejder og løsninger inden for miljøområdet.

Program:

Kl. 12.00 – Velkommen til Øresund Matchmaking

Kl. 12.05 – Eksempler på gode vidensamarbejder og hvad du får ud af det m. DTU, CBS og/eller CPH Business

Kl. 12.30 – Videre proces for Øresund Match og kort introduktion til andre CLEAN-projekter

Kl. 12.35 – Networking og matchmaking

Kl. 13.15 – Afrunding


Læs og tilmeld dig LOOP her – det er gratis

 

Har du behov for at udvikle din virksomheds produkter, processer eller forretningsmodel for at stå stærkere på markedet? I et vidensamarbejde kan du få hjælp fra forskere, undervisere og/eller studerende til at finde en konkret løsning på de udfordringer, din virksomhed arbejder med.  

 

Disclaimer: Da der er tale om et Interreg projekt med fokus på Øresundregionen, kan forløbet kun tilbydes til virksomheder placeret i Region Sjælland og Region Hovedstaden. 
Er din virksomhed placeret udenfor Region Sjælland og Region Hovedstaden, er du stadig velkommen til mødet, hvor du kan høre mere om et videnbrosprojekt med CLEAN.


Eventet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet

Information

Dato:
28. april kl. 12:00 - 13:15
Lokation:
Lokomotivværkstedet, København

Kontakt