TechTour WaterTech 2023

TechTour WaterTech 2023

Vi er glade for at kunne invitere dig til det første TechTour WaterTech event i samarbejde med Tech Tour, Aarhus Kommune, Aarhus Vand og m.fl. danske miljøaktører! 

Du er inviteret til at blive en del af TechTour, som afholdes i The Spring, syd for Aarhus, hvor du og din virksomhed kan tage del i en række online sessioner og deltage i et større live event i Aarhus d. 10.11- maj 2023! 

Over 40 virksomheder fra hele verdenen, heriblandt syv danske iværksættere får mulighed for at pitche deres løsninger foran et selection panel, der består af investorer og brancheledere indenfor vandsektoren.

Formålet med TechTour er at skabe større opmærksomhed for udviklingen af startups med løsninger inden disse områder/markeder:

  • Lægemiddelindustrien og dens vandbrug
  • Genanvendelse og genbrug af vand
  • Produktion og agritech
  • Vand i forbindelse med husholdningen og byggeri 
  • Beskyttelse ved oversvømmelse og innovation 
  • Vandhåndteringsteknologier

Hvis du kunne tænke dig at være en del af TechTour, og få muligheden for et internationalt netværk og investeringsmuligheder, så kan du tilmelde dig eventet her

 

Arrangementet er i samarbejde med Aarhus Kommune, Erhvervsfyrtårn for vandteknologi, Water Valley Denmark, Food & Bio Cluster Denmark, The Link, International Cleantech Network, Klimatorium m.fl.

Information

Dato:
10. - 11. maj kl. 16:00 - 16:30
Lokation:
Aarhus, The Spring

Kontakt

Michael Johansen
Udviklingschef
+45 4079 3399 MIJ@cleancluster.dk